تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
81 - دانلود پروژه: نماتد شناسی و نماتدهای انگل گیاهی در سیب زمینی


         فرمت فایل:   ورد – Word و قابل ویرایشتعداد صفحات:    209  سیب زمینی گیاهی علفی حامل غده است. این گیاه از بخش های زیر تشکیل شده است. الف) شاخ و برگ ب) غده و استولون ج) ریشه که به طور کلی فقط غده مورد مصرف قرار می گیرد.ساقه های هوایی که ممکن است منشعب باشند در برش عرضی عموماً توخالی و سه گوش هستند.غده را می توان بخشی از ساقه در نظر گرفت که برای ذخیره سازی مواد غذایی و تولید مثل سازش یافته است. همچنین غده را می توان یک استولون متورم شده هم در نظر گرفت. پوست غده دارای تعداد زیادی عدسک است . این عدسک ها را نیز می توان به عنوان روزنه های غده در نظر داشت (بیوکما، 1375). فصل دومالف- مروری بر مطالعات انجام شده&nbs

ادامه مطلب  
پاورپوینت کامل و جامع با عنوان کشت سیب زمینی در 70 اسلاید


        سیبزمینی گیاهی است از تیرهٔ سیبزمینیان که دارای برگ‌های مرکب و بریده و گل‌های سفید یا بنفش است. میوهٔ آن کوچک، کروی، قرمز، سته و سمی است؛ ولی دارای ساقه‌های زیرزمینی خوراکی است که حاوی اندوختهٔ نشاستهٔ فراوان است گلهایش پنج قسمتی (۵ گلبرگ بهم چسبیده و ۵ کاسبرگ بهم چسبیده‌است). تعداد پرچمها نیز ۵ است که بهم متصل شده و یک لولهٔ بساکی را ساخته‌اند و مادگی از وسط آن خارج شده‌است. این گیاه دارای رقمهای مختلف است که آن‌ها را به زودرس، دیررس و میانه‌رس تقسیم می‌کند و برحسب استفاده این گیاه به سیبزمینی خوراکی، علوفه‌ای و صنعتی (جهت استفاده الکل یا نشاسته یا قند)

ادامه مطلب  
تحقیق کاشت،داشت و برداشت سیب زمینی،50 صفحه،docx


این تحقیق در مورد کاشت،داشت و برداشت سیب زمینی در 50 صفحه و در قالب ورد و شامل کاشت،داشت و برداشت سیب زمینی،روش کاشت،اصلاح و بذرگیری سیب زمینی،سیب زمینی،اصلاح و بذرگیری سیب زمینی،Potato،خصوصیات گیاهی سیب زمینی،برداشت وانبار كردن سیب زمینی ،انواع انبارهای نگهداری سیب زمینی و غیره می باشد.فهرستمشخصات گیاهشناسی: 4اهمیت اقتصادی وارزش غذایی وداروی : 7خصوصیات گیاهی : 8شمای عمومی بوته سیب زمینی : 9برش عرضی سیب زمینی : 9مراحل نمو : 10مراحل رشد و نمو سیب زمینی : 11سازگاری سیب زمینی : 12زراعت سیب زمینی   13ریشه  13غده  13میوه 15فرآیند غده زایی   16فسفر: 18خاک    20شدت نور  20چه چیزی بکاریم؟  23نحوه القای جوانه زنی   24نحوه کاشت سیب زمینی : 24نحوه برداشت سیب زمینی : 24

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد فرآوری سیب 18 ص


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 22 صفحه
 قسمتی از متن .doc : 
 
‏فرآوری سیب &‏
‏فهرست مطالب
انواع سیب 1
ویژگی‌های لازم برای فرآورش سیب 1
فیزیولوژی میوه 2
برداشت سیب 4
آب سیب و انواع آن 5
آب سیب صاف شده 5
آب سیب طبیعی 5
آب گیری از سیب به روش چلاندن 6
آب سیب مخلوط 6
گزینش نوع میوه 7
آسیا كردن سیب 7
فشردن و عصاره‌گیری از سیب 9
موادی كه آب سیب را كدر می‌كنند 9
كاربرد آنزیم‌های پكتیناز 12
عوامل موثر بر زلال‌سازی آب سیب 13
گونه‌های تیرگی آب سیب 14
تیرگی‌های ناشی از نشاسته و دكسترین 14
تیرگی‌های ناشی از تانن‌ها در آب سیب 14
تیرگی‌ ناشی از صمغ‌ها در آب سیب 15
صاف‌سازی آب سیب 15
غلیظ‌سازی آب سیب به روش تبخیر 15
سر

ادامه مطلب  
دانلود پایان نامه تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی در استانهای خراسان و سمنان


مقدمه كشاورزی وزراعت در ایران بدون توجه به تأمین آب مورد نیازگیاهان میسرنیست. بنابراین بایستی برنامه ریزی صحیح برای آن بخصوص درشرایط خشكسالی صورت گیرد. برنامه ریزی صحیح مستلزم محاسبه دقیق نیاز آبی گیاهان می‌باشد. براساس روش‌های موجود مبنای محاسبات نیاز آبی گیاهان ، تبخیرـ تعرق مرجع و ضرائب گیاهی است. تبخیر ـ تعرق مرجع توسط لایسیمتر اندازه گیری می‌شود و برای سادگی كار می‌توان آنرا با توجه به نوع منطقه از روش‌های تجربی نیز تخمین زد. ضرائب گیاهی نیز از مطا لعات لایسیمتر قابل محاسبه است. این ضرائب تابعی از عوامل مختلفی از جمله اقلیم می‌باشد. بنابراین بایستی درهر منطقه ای با دقت برای هرمحصولی محاسبه شود. (19) برای محاسبه و برآورد مقدارتبخیر ـ تعرق سازما

ادامه مطلب  
شناسه محصول: 688 موجود

کیسه سیب زمینی تنوری Potato Express


قیمت : 14,900تومان




برچسب ها :کیسه سیب زمینی تنوری Potato Express ,













توضیحات محصول





کیسه سیب زمینی تنوری Potato Expressآیا می دانستید دیگر نیازی به این نیست که زمان زیادی رامنتظر بمانید تا یک سیب زمینی شکم پر درست کنید؟آیا می دانستید در زمان کمی می توانید برای فرزند دلبند خودتانیک غذای مقوی و پر کالری درست کنید؟ما به شما کیسه مخصوص سیب زمینی در ماکروفر را معرفی می کنیم کهاز این به بعد به راحتی و بدون دردسر می توانید سیب زمینیدلخواه خودتان را آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
قیمت : 14900 تومان
کیسه پخت سیب زمینی به شکل تنوری و در زمان

ادامه مطلب  
تحقیق درمورد فرآوری سیب


دسته بندی : صنایع غذایی _ کشاورزی و زراعت ،فرمت فایل:   ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) فروشگاه کتاب : مرجع فایل   قسمتی از محتوای متن ...تعداد صفحات : 18 صفحهفهرست مطالب. انواع سیب 1 ویژگی‌های لازم برای فرآورش سیب 1 فیزیولوژی میوه 2 برداشت سیب 4 آب سیب و انواع آن 5 آب سیب صاف شده 5 آب سیب طبیعی 5 آب گیری از سیب به روش چلاندن 6 آب سیب مخلوط 6 گزینش نوع میوه 7 آسیا كردن سیب 7 فشردن و عصاره‌گیری از سیب 9 موادی كه آب سیب را كدر می‌كنند 9 كاربرد آنزیم‌های پكتیناز 12 عوامل موثر بر زلال‌سازی آب سیب 13 گونه‌های تیرگی آب سیب 14 تیرگی‌های ناشی از نشاسته و دكسترین 14 تیرگی‌های ناشی از تانن‌ها در آب سیب 14 تیرگی‌ ناشی از صمغ‌ها در آب سیب 15 صاف‌سازی آب سیب 15

ادامه مطلب  
سیب زمینی


سیب زمینی‌ها (Solanum Tuberosum) توبرکولهائی هستند که روی ساقه‌های زیر زمینی بعضی جنسهای سولانومها مخصوصا سولانوم توبروزوم ایجاد می‌شوند. این توبرکولها از زمانی که اسپانیولیها به کشورهای آمریکای جنوبی مانند پرو ، بولیوی و شیلی قدم نهادند شناخته شدند و در قرن شانزدهم کشورهای انگلستان ، هلند ، اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه از توبرکولهایی که از آمریکا آورده شده بود سیب زمینی را بدست آوردند. در آن زمان به علت عقاید و نظرات خاصی که علیه کشت سیب زمینی وجود داشت کشت آن رونق چندانی نیافت ولی پس از تبلیغات و فعالیتهایی که از طرف شخصی به نام Parmentier صورت گرفت کشت آن رونق و توسعه یافت تا امروز که به پایه کنونی رسیده است.مبدا و منشاء گیاهیمنشاء ومبداء گیاهی احتمالی سیب زمینی را به S.Commersonii Dun که در برزیل و آرژانتین می‌روید و به S.Maglia بومی پرو

ادامه مطلب  
تعیین ضریب گیاهی و پهنه بندی نیاز آبی سیب زمینی


فرمت فایل:word (قابل ویرایش)تعداد صفحات:129فهرست مطالبفصل اول1-1مقدمه........................................................................................................... 21-2اهمیت كشت سیب زمینی................................................................................... 31-3 اهمیت سیب زمینی در ایران................................................................................ 41-4 منطقه مورد مطالعه........................................................................................... 51-4-1 استان خراسان.......................................................................................... 51-4-2 استان سمنان........................................................................................... 7&n

ادامه مطلب  
دانلودگزارش کارآموزی کشت و پرورش درخت سیب


دانلودگزارش کارآموزی کشت و پرورش درخت سیبدانلودکارآفرینی کارخانه تولید کنسانتره میوه  گزارش کار 2مقدمه 3بخش اول کلیاتی در مورد درخت سیبدرخت سیب و خواص بتانیکی آن 4انواع واریته های سیب و پایه های پیوندی4ازدیاد و تکثیر درخت سیب5طرح و ایجاد باغ میوه7بخش دوم کاشتطرح ریزی و تهیه نقشه درختکاری13روش های کاشت درختان14تهیه چاله جهت کاشت درخت15عملیات انتقال نهال از خزانه به زمین اصلی15بخش سوم داشتآبیاری و طرق آن20کود دادن22شخم پای درختان24مبارزه با علف های هرز24هرس 25پیوند34آفات37بیماری ها40بخش چهارم برداشتروش های برداشت47عملیات پس از برداشت48انبار و نگهداری میوه ها50 شرح فعالیت های انجام شده در طول دوره کارآموزی1. پاسخگویی به مراجعین مربوط به بخش باغبانی2. تایپ نامه های اداری3. تهیه لیست های مربوط به توزیع نهال و کود ریز

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi