تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
تحقیق در مورد چربی ها (لیپیدها)


فورمت فایل:word(قابل ویرایش) تعداد13صحفه    چربی‌ها وظایف مختلفی را در سلول بر عهده دارند. چربی گاهی برای ذخیره انرژی به کار می‌رود. در دیواره سلول هم مولکول های لیپید به کار رفته است. چربی‌ها از واحدهای ساختمانی کوچکتری به نام اسید چرب تشکیل شده اند. هر مولکول اسید چرب از دو قسمت تشکیل شده است: یک زنجیر هیدروکربنی بلند و یک گروه اسیدی کربوکسیلیک. زنجیر هیدروکربنی آب گریز است و سر اسیدی مولکول، آب دوست. اسيدهاي چرب منابع غذایی بسیار خوبی هستند. انرژی ای که از یک مولکول اسید چرب به دست می‌آید، تقریبا دو برابر انرژی حاصل از مولکول گلوکز است. مهم ترین ویژگی اسيدهاي چرب اینست که می‌توانند در کنار هم قرار گیرند و یک لایه دو جداره را ایجاد کنند. این لایه غير تراوا است، یعنی اجازه نمی دهد که مو

ادامه مطلب  
گزارش کار آموزی با موضوع محصولات لبنی می ماس 


66 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق4-6-ویتامین B2  شیرمنبع خوبی از این ویتامین است طوری که با  مصرف دو لیوان شیر حدود 50 درصد ویتامین B2 موردنیاز بدن افراد بالغ تأمین می گردد . عوارض کمبود این ویتامین در بدن عبارتند از : پوسته پوسته و خشک شدن پوست  اطراف دهان ، گوش وبینی . در موارد شدید کمبود در بینایی اختلال بوجود می آورد . مصرف دو لیوان شیر حدود 50 درصد میزان نیاز به  ویتامین  در افراد بالغ راتأمین میکند . 5-6-ویتامین B12  یکی از اجزای ضروری در تشکیل گلبوبهای قرمز خون است و حرارت پاستوریزاسیون در کاهش آن نقش ندراد . عوارض کمبود این ویتامین عبارتند از کم خونی و خستگی با مصرف روزانه دو لیوان شیر حدود 50 درصد نیاز

ادامه مطلب  
دانلود مقاله ارشد استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی


    دانلود مقاله ارشد استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی79ص چكیده : در این تحقیق مواد طبیعی و اسید های چرب موجود در بافت كبد و عضله های كفشك ( cynoglossus macrolepidotus ) معروف به زبان گاوی با استفاده از روش bligh and dyer ) استخراج گردید . برای شناسایی این مواد ابتدا كلروفرم كه به عنوان حلال مورد استفاده قرار گرفته بود توسط دستگاه rotary evaporator تبخیر و سپس مواد در –n هگزان حل گردید و به دستگاه GC-MS تزریق شد . با استفاده از كروماتوگرام جرمی و طیف های جرمی بدست آمده مواد طبیعی و اسيدهاي چرب بافت كبد و عضله با محاسبه اندیس كواتس و مقایسه آنها با اندیس كواتس استاندارد و نیز بررسی داده های طیفی ( GC-M

ادامه مطلب  
مقاله مروری بر شناخت اسيدهاي چرب تشکیل دهنده روغنها و چربیها در سلامت انسان


فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 26 صفحه         مقدمه:متخصصین غذائی ، چربی ها را مانند کربوهیدراتها و پروتئین ها ماده ضروری می دانند (1) چربیها یک منبع انرژی مهم برای انسان بخصوص برای اطفال و کودکان می باشد و هر گرم آن معادل 9 کالری انرژی است .         50 درصد انرژی شیر مادران از طریق چربی تامین می شود . چربیها باعث حفظ سلامت پوست انسان و تنظیم بسیاری از عملیات بدن می شوند . چربیها سبب حمل ویتامین های محلول در روغن نظیر A,D,E,K شده و باعث جذب آنها در روده می شوند . قسمتی از چربی صرف انرژی می شود ولی قسمت اعظم چربی در بافتهای چربی ذخیره می شود .         چربی

ادامه مطلب  
سمينار آماده تحت عنوان بيوسنتز اسيدهاي چرب غير اشباع


بيوسنتز اشیدهای چرب غير اشباع سمينار آماده با عنوان بيوسنتز اسيدهاي چرب غير اشباع در قالب 12 اسلاید پاورپوینت و 6 صفحه فایل word  در طول 10000 سال گذشته، با توسعه ی کشاورزی، منابع غذایی، متحول شده اند. به ویژه، در حدود 100 تا 150 سال گذشته، تغییرات در رژیم غذایی، منجر به افزایش اسيدهاي چرب اشباع کنستانتره، افزایش در اسيدهاي چرب ترانس حاصل از هیدروژناسیون روغن های گیاهی و افزایش قابل توجه در اسيدهاي چرب n-6، به دلیل تولید روغن از دانه های گیاهی مثل ذرت، گل آفتاب گردان و کتان شده است. اخیرا، اسيدهاي چرب، از دیدگاه بیوشیمیایی، توجه زیادی را به خود جلب کرده اند. بسیاری از اسيدهاي چرب موجود در رژیم غذایی از گوشت، روغن و فراورده های لبنی مشتق می شوند. این رژیم غذایی منجر به دریافت میزان زیاد اسيدهاي چرب اشبا

ادامه مطلب  
دانلود مقاله پزشکی افزایش چربی خون


    دانلود مقاله پزشکی افزایش چربی خون 33ص مقدمهافزایش چربی خون از جمله بیماریهای مزمن است كه به دلیل اختلالات متابولیسمی ناشی از عوامل متعدد ایجاد می‌شود. با اینكه داروهای كاهندۀ چربی خون در دسترس هستند هنوز این بیماری یكی از عوامل مهم در تشدید بیمـاریهـای قلبی ـ عروقی در بیمـاران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و بیماران قلبی عروقی می‌باشد. عواملی مانند عدم رضایت بیماران از مصرف داروهای رایج كاهندۀ چربی خون، بروز عوارض جانبی ناشی از مصرف بیش از حد و طولانی این داروها، بیماریهای ناشی از افزایش چربی خون و هزینه‌های تحمیلی بر بیماران موجب شده است كه تمایل به درمانهای جایگزین و سنّـتی افزایش یابد.مصرف گیاهان داروئی و میوه‌جات علاوه بر كاهش هزینه‌های درمان نتایج رضایت‌بخشی در عوارض اف

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق علوم گیاهی تغییرات محتوای آمینواسيدهاي آزاد، تركیبات فنلی و تركیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا (Glycine max L. cv. Pershing) تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین


چكیده : در این تحقیق مواد طبیعی و اسید های چرب موجود در بافت كبد و عضله های كفشك ( Cynoglossus Macrolepidotus ) معروف به زبان گاوی با استفاده از روش Bligh And Dyer ) استخراج گردید . برای شناسایی این مواد ابتدا كلروفرم كه به عنوان حلال مورد استفاده قرار گرفته بود توسط دستگاه Rotary Evaporator تبخیر و سپس مواد در –n هگزان حل گردید و به دستگاه GC-MS تزریق شد . با استفاده از كروماتوگرام جرمی و طیف های جرمی بدست آمده مواد طبیعی و اسيدهاي چرب بافت كبد و عضله با محاسبه اندیس كواتس و مقایسه آنها با اندیس كواتس استاندارد و نیز بررسی داده های طیفی ( GC-MS ) و مقایسه آنها با داده های استاند

ادامه مطلب  
چربی خون


تحقیق چربی خون در حجم 27 صفحه و در قالب word و قابل ویرایشو با منابع پایانی و با قسمتی از متن زیر:قسمت عمدۀ چربی خون به صورت كلسترول می‌باشد. گر چه مقادیر محدود كلسترول برای بدن لازم است لیكن بالا بودن میزان آن می‌تواند موجب تصلّب شریانها و افزایش خطر حملۀ قلبی و سكته‌های قلبی و مغزی شود و هر چه جزء بیشتری از كلسترول خون از كلسترول(HDL) تشكیل شده باشد و میزان كلسترول (LDL) آن كمتر باشد، خطر حملۀ قلبی كاهش خواهد یافت.پژوهشگران طی بررسی‌های زیاد متوجه شده‌اند كه میزان بالای كلسترول خون همیشه خطرآفرین است و به ازای هر 1%  افزایش میزان كلسترول خون، خطر حملۀ قلبی تقریباً 2% افزایش می‌یابد و به ازای هر 1%  كاهش كلسترول خون احتمال وقوع حملات قلبی 2%  كم می‌شود. به عنوان مثال اگر كلسترول خون فردی 20%  كاهش یابد، ا

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق مواد طبیعی و اسید های چرب موجود در بافت كبد و عضله ماهی كفشك زبان largescale tonguesole با نام علمی (Cynoglossus Macrolepidotus ) معروف به زبان گاوی با استفاده از روش(Bligh And Dyer )


چكیده : در این تحقیق مواد طبیعی و اسید های چرب موجود در بافت كبد و عضله ماهی كفشك زبان largescale tonguesole با نام علمی  (Cynoglossus Macrolepidotus ) معروف به زبان گاوی با استفاده از روش(Bligh And Dyer ) استخراج گردید . برای شناسایی این مواد ابتدا كلروفرم كه به عنوان حلال مورد استفاده قرار گرفته بود توسط دستگاه Rotary Evaporator تبخیر و سپس مواد در –n هگزان حل گردید و به دستگاه GC-MS تزریق شد . با استفاده از كروماتوگرام جرمی و طیف های جرمی بدست آمده مواد طبیعی موجود از جمله اسيدهاي چرب بافت كبد و عضله با محاسبه اندیس كواتس و مقایسه آنها با اندیس كواتس استاندارد

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد تكنولوژی تولید انواع سوسیس، كالباس و همبرگر، كنترل كیفیت و استانداردهای لازم


45 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق  1-6-2 چربی گوشتچربی به عنوان یك منبع انرژی برالی متابولیسم بدن به شمار می‌رود و در صورت عدم تحرك، در بخش‌های مختلف بدن به صورت چربی ذخیره انباشته می‌شود. به همین جهت اكثر افراد، تمایل به مصرف غذاهای كم‌چرب داشته ضمن آنكه وجچود مقدار معینی از چربی به ویژه چربی‌های غيراشباع در رژیم غذایی انسان ضروری بوده در صورت مصرف غذاهای كم‌چربی و یا بدون چربی، علاوه بر بروز نشانه‌های كمبود ویتامین F، كمبودهایی نیز در ویتامین‌های محلول در چربی ایجاد میگردد.میزان و تركیبات چربی حیوانی بستگی به نوع و تغذیه دام داشته و اغلب از تری‌گلیسری

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi