تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
اثر افزودن اينولين بر خواص رئولوژيکي و حسي دسرهاي لبنياتي بدون چربي پايه نشاسته


         عنوان انگلیسی:  Effect of inulin addition on rheological and sensory properties of fat-free starch-based dairy dessertsعنوان فارسی: اثر افزودن اينولين بر خواص رئولوژيکي و حسي دسرهاي لبنياتي بدون چربي پايه نشاسته  تعداد صفحات مقاله اصلی: 9 صفحهتعداد صفحات ترجمه: 17 صفحهسال انتشار: 2006مجله  International Dairy Journal 16 (2006) 1104–1112  AbstractThe effect of inulin addition on the rheological and sensory properties of fat-free dairy desserts containing different starch concentrations (2.5%, 3.25% and 4%) was compared with the properties of full fat milk samples. All samples showed a thixotropic a

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد نشاسته ذرت


فرمت فایل:WORD(قاببل ویرایش)تعداد 45صحفه    بخشی از متن فایلخصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط و فیلم تشکیل ظرفیت مرتبطچکیده : رویکرد جدایی ناپذیر از اثر اصلاح شیمیایی بر خواص فیزیکوشیمیایی و تابعی از نشاسته ذرت با استفاده از روشهای مختلف و مکمل انجام شد. Acetylated. acetylated cross linked، hydroxypropylated crosslinked، اسید و نشاسته اصلاح شده ذرت قرار گرفت. جایگزینی و اصلاح دوگانه کاهش غلظت قابل توجه آمیلوز انجام می شود. اصلاح شیمیایی کاهش گرانول مرتبط با درجه تبلور می باشد. افزایش قابل توجهی در قدرت تورم در جایگزینی دوگانه و نشاسته اصلاح شده در 90 درجه سانتی گراد مشاهده شده، علاوه بر این درمان ها کاهش دمای ژلاتینه شدن و آنتالپی است. اسید عصاره ها و سس نشاسته اصلاح شده نشان داد د

ادامه مطلب  
پاور پوینت (اسلاید) آدیپوکین ها


 این پاور پوینت دارای 50 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ استفایل پاور پوینت آدیپوکین ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.در این پاور پوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشتمحتواب برخی از اسلاید ها : محتوای اسلاید 3 : White adipose tissueFor letter symbols, see slide 36:L:LymphocytesM:MacrophagesC:PreadipocytesF:fibroblast cellمحتوای اسلاید 4 : MacrophagesAdipocytesPreadipocytesEndothelial cellsMonocytesLymphocytesانواع سلولی در بافت چربي سفید - آدیپوسیتها 30% - پره آدیپوسیتها و فیبروبلاستها - ماتریکسی از فیبرهای کلاژن - رگهای خونی (مویزرگها و سلولهای اندوتلیال) - سلولهای ایمنی (مونوسی

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد توسعه کمی وکیفی فرآورده


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 18 صفحه
 قسمتی از متن .doc : 
 
1
‏توسعه ‏کمی وکیفی فرآورده‌های گوشتی کم چرب
‏در دو دهه اخیر شیوه مصرف غذا به کلی تغییر ‏کرده و افراد بیشتر تمایل به مصرف غذاهای کم چرب پیدا کرده اند به طوری که یکی از ‏فاکتورهای انتخاب غذا از طرف مصرف کنندگان کم چرب بودن آن ها می باشد
‏در دو دهه اخیر شیوه مصرف غذا به کلی تغییر کرده و افراد بیشتر تمایل به مصرف ‏غذاهای کم چرب پیدا کرده اند به طوری که یکی از فاکتورهای انتخاب غذا از طرف مصرف ‏کنندگان کم چرب بودن آن ها می باشد. و علت آن رابطه بین مصرف چربي زیاد در بروز ‏بعضی از بیماری ها مثل چاقی, بیماری های قلب وعروق, سرطان و دیابت می باشد. از این ‏رو انجمن قلب

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم


دانلود جدیدترین طرح توجیهی تولید نشاسته از گندم      این طرح توجیهی در زمینه تولید نشاسته از گندم، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص درحوزه تولید نشاسته از گندم،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فایل برای افرادی که می خواهند در زمینه تولید نشاسته از گندم،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی تولید نشاسته از گندمفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروی انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخلی و خارجیتوجیه فنی و اقتصادی طرحعرضه کنندگان و ... موارد کارب

ادامه مطلب  
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر ولبنیات امین


گزارش کارآموزی  کارخانه لشیر و لبنیات امین در 114 صفحه بصورت ورد قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی عنوان                                                                                                       

ادامه مطلب  
معرفی شرکت همبرگر ،فر آورده های گوشتی مام


70 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس  2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از تحقیق تركیب شیمیایی همبرگرحدود 65-60 درصد وزن برگر را آب تشكیل می دهد كه از تمام اجزای ساده آن بیشتر است سهم اعظم آب به تركیب گوشت و مقدار آبی كه به عنوان جزئی از فرمول اضافه می  شود مربوط می شود همانطور كه قبلاً بیان شد آب را به صورت یخ به خمیر محصول اضافه می كنند تا دمای محصول درحین تولید پایین نگه دارد و از تغییر ماهیت پروتئین های گوشت و كاهش استحكام امولسیون گوشتی جلوگیری شود آب افزوده تری و آبداری بافت نهایی فرآورده راتضمین می كند اگر فقط از رطوبت خود گوشت درمحصول نهایی استفاده شود بافت نهایی سفت شده و فرآورده خوشمزه نخواهد بود همچنین آب حمل و توزیع مواد عمل آورنده به داخل اقلام گوشتی كه عملیات خ

ادامه مطلب  
تحقیق درباره خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط و فیلم تشکیل ظرفیت مرتبط


فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 37 صفحه     چکیده : رویکرد جدایی ناپذیر از اثر اصلاح شیمیایی بر خواص فیزیکوشیمیایی و تابعی از نشاسته ذرت با استفاده از روشهای مختلف و مکمل انجام شد. Acetylated. acetylated cross linked، hydroxypropylated crosslinked، اسید و نشاسته اصلاح شده ذرت قرار گرفت. جایگزینی و اصلاح دوگانه کاهش غلظت قابل توجه آمیلوز انجام می شود. اصلاح شیمیایی کاهش گرانول مرتبط با درجه تبلور می باشد. افزایش قابل توجهی در قدرت تورم در جایگزینی دوگانه و نشاسته اصلاح شده در 90 درجه سانتی گراد مشاهده شده، علاوه بر این درمان ها کاهش دمای ژلاتینه شدن و آنتالپی است. اسید عصاره ها و سس نشاسته اصلاح شده نشان داد د

ادامه مطلب  
گزارش کار آموزی با موضوع محصولات لبنی می ماس 


66 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق4-6-ویتامین B2  شیرمنبع خوبی از این ویتامین است طوری که با  مصرف دو لیوان شیر حدود 50 درصد ویتامین B2 موردنیاز بدن افراد بالغ تأمین می گردد . عوارض کمبود این ویتامین در بدن عبارتند از : پوسته پوسته و خشک شدن پوست  اطراف دهان ، گوش وبینی . در موارد شدید کمبود در بینایی اختلال بوجود می آورد . مصرف دو لیوان شیر حدود 50 درصد میزان نیاز به  ویتامین  در افراد بالغ راتأمین میکند . 5-6-ویتامین B12  یکی از اجزای ضروری در تشکیل گلبوبهای قرمز خون است و حرارت پاستوریزاسیون در کاهش آن نقش ندراد . عوارض کمبود این ویتامین عبارتند از کم خونی و خستگی با مصرف روزانه دو لیوان شیر حدود 50 درصد نیاز

ادامه مطلب  
چربي اشباع و غیر اشباع چیست1نام فایل : چربي اشباع و غیر اشباع چیست1
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 8
حجم : 6 مگابایت
چربي اشباع و غیر اشباع چیست؟ چربي ها دو نوع هستند: اشباع و غیر اشباع. هر دوی این چربي ها به ازای هر یک گرم، 9 كالری انرژی تولید می کنند. ولی اثرات این دو بر روی كلسترول خون متفاوت می باشد.چربي اشباع كه جامد است، در غذاهای حیوانی و غذاهای فن آوری شده و روغن بعضی از مواد گیاهی از قبیل: روغن خرما، روغن نارگیل و كره كاكائو یافت می شود. این چربي باعث افزایش كلسترول بد می شود و كلسترول وارد خون می گردد.چربي غیر اشباع در روغن زیتون، گردو، آجیل، غذاهای دریایی و تخم مرغ یافت می شود. این چربي برعكس چربي اشباع، باعث كاهش تری گلیسیرید ها (اسیدهای چرب) و افزایش كلسترول خوب و كاهش كلسترول بد می گردد و به این طریق كلسترول وارد كبد می شود.چربي های اشباع در دمای معمولی جامد، ولی چربي ها

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi